Zonder IT diploma

Aan de slag in de ICT zonder diploma? Het is mogelijk. Men zegt niet voor niets: Waar een wil is, is een weg! Niet elk bedrijf ziet een diploma als een must. Uiterwaard moedigen wij mensen aan om deze te behalen maar ook zonder diploma zijn er mogelijkheden.
Een goed voorbeeld is onze HappyWorker Tessa. Wat heeft zij dan in petto? Passie voor het vakgebied, een goede dosis leergierigheid, de juiste instelling en communicatie skills.

Wie is Tessa?

Ik ben 27 jaar en woonachtig in Baarn. Mijn hobby’s zijn voornamelijk gamen en met vrienden op pad. Gelukkig is dat nu inmiddels weer een beetje mogelijk. Momenteel werk ik via HappyCustomers als fulltime Servicedesk Medewerker bij G4S Secure Solutions.

Hoe kwam je op het idee om een switch te maken naar IT?
Ik ben opgeleid tot dierenartsassistente en ik werkte al een tijd bij een praktijk maar het beviel mij niet meer zoals ik altijd had gehoopt. Ik was best veel met computers en programma’s bezig. Ook in de praktijk pakte ik deze werkzaamheden op. Mijn nieuwsgierigheid werd steeds groter.

Via Gaming Alliance ben ik in contact gekomen met HappyCustomers. Zij hebben mij een geholpen en mij een kans gegeven de IT wereld in te kunnen stappen.

Hoe bevalt de IT wereld?
Tot nu toe bevalt het erg goed. Wat ik leuk vindt is dat je nnooit echt uitgeleerd bent door alle nieuwe ontwikkelingen en technologien die

×

Powered by WhatsApp Chat

× Solliciteer direct!